Back

LEVEREN

VERZENDKOSTEN

 • De verzending van je pakket is gratis vanaf €50 in België en Nederland. De verzendingskosten voor andere landen kan je rechtstreeks raadplegen via de check out.

AFLEVERADRES

 • Als je een bestelling doet kan je er voor kiezen om het pakket op je eigen adres te laten bezorgen, maar het doorgeven van een alternatief adres is ook mogelijk. De bestelling kan niet worden afgeleverd op een postbusadres.

LEVERTIJD

 • We garanderen dat alle bestellingen binnen 3 tot 4 werkdagen vanaf de besteldatum worden behandeld, voorbereid en overgedragen aan transportbedrijven. Dit geldt niet voor bestellingen die je doet op zaterdag, zondag en feestdagen. Hierna wordt de bestelling overgedragen aan het transportbedrijf en dan is de termijn voor levering afhankelijk van het geselecteerde transportbedrijf en het land waar de levering plaatsvindt.

 • De levertermijn kan korter zijn in normale periodes, en langer tijdens de solden, eindejaarsfeesten of is afhankelijk van de weersomstandigheden.

VOLG JE PAKKET

 • Nadat je een bestelling geplaatst hebt, ontvang je een e-mail met daarin een Track & Trace nummer. Hiermee kan je het pakket volgen. Wanneer je niet thuis bent om de bestelling in ontvangst te nemen, zal de chauffeur een briefje achterlaten met contactgegevens.

VERPAKKING

 • Wij verpakken je pakket met veel zorg, zodat je je bestelling in goede orde ontvangt. Is dit niet het geval, dan kun je contact opnemen met ons via e-mail.

NA ONTVANGST

 • Nadat je de bestelling hebt ontvangen, heb je 14 dagen de tijd om over je aankoop na te denken. Indien je de bestelde artikelen niet wil houden, dan kan je deze binnen de termijn van 14 dagen terugsturen. De artikelen dienen onbeschadigd en met origineel label teruggestuurd te worden. Wanneer het artikel beschadigd is op het moment dat je het ontvangt, vragen we om dit direct te laten weten via e-mail.

RETOURNEREN

 • Als de klant goederen koopt, heeft de klant gedurende 14 dagen vanaf de levering het recht om te beslissen dat de klant de goederen niet wil houden. De klant kan de bestelling dan zonder betaling van een boete en zonder opgave van reden terugsturen. De kosten hiervoor betaalt de klant zelf. Binnen de 30 dagen nadat het salon de bestelling teruggekregen heeft, betaalt het salon de klant de volledige aankoopprijs ervan terug via overschrijving.

 • Opgelet: Artikelen gekocht in prijsvermindering/tijdens de solden-periode/stock sale en gepersonaliseerde artikels kunnen niet geretourneerd worden.

HOE RETOURNEER JE EEN ARTIKEL?

 1. Stuur een mail en meld ons de retourreden, naam, adres, e- mailadres en bestelnummer.

 2. Na goedkeuring verpak je het artikel in stevig verzendmateriaal. Je kan eventueel ook de originele verpakking gebruiken.

 3. Verstuur het pakket binnen de 14 dagen na melding bij het salon naar Palingstraat 32, Oeselgem, 8720

 4. Als het pakket goed is aangekomen, ontvang je een bericht en wordt het betaalde bedrag voor de geretourneerde goederen overgemaakt. De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn dus voor de rekening van de klant.

 • Tijdens de eerste 14 dagen na de levering verwacht het salon dat de klant zorgvuldig omgaat met de bestelling en de verpakking. Als de klant de goederen nog wil kunnen terugsturen zoals hierboven omschreven, mag de klant ze enkel in die mate uitpakken of gebruiken als nodig is om te kunnen beoordelen of de klant het goed wenst te behouden. Teruggestuurde goederen mogen gepast zijn, maar mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. Als de klant de goederen terugstuurt, moet dit gebeuren samen met de originele verpakking, met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking en rekening houdende met onze instructies hieronder.

 • K-Nails is niet verantwoordelijk voor het zoekraken of beschadigen van artikelen bij een retourzending.